Besöksinformation

Publik framför scen.

Var hittar jag Galgbergsfestivalen?

Hallandsgården, Sofiavägen, 302 31  Halmstad
GPS-koordinater: Latitud: 56.681906 | Longitud: 12.853832

När är festivalområdet öppet?

Lördag 15 juni, 15.00-00.00. Mellan 15.00-ca.17.30 är det främst familjeaktiviteter och familjeföreställningar på området. Kvällens musikprogram börjar 17.30 med Slowgold.

Hur reser jag till Galgbergsfestivalen?

Gående: Välj gärna en sommarpromenad! Befinner du dig i centrala Halmstad ligger Galgbergsfestivalen endast en kort promenad från centrum.

Buss: Hållplats Lasarettsvägen. Promenera ned mot centrum, sväng vänster in på Stridbecksliden. Efter ca 70 m, tag höger in på Sofiavägen och fortsätt ca 200 m

Tåg: Bor du utanför Halmstad så kan du lätt ta dig till festivalen med tåg både söderifrån och norrifrån.

Bil: Bilresenärer bör INTE parkera precis utanför festivalområdet då antalet parkeringsplatser är mycket begränsat. Parkeringsplatserna behöver vara tillgängliga för personer med speciella tillgänglighetsbehov. Behöver du ta dig med bil till Halmstad finns det gott om parkeringsplatser runt om i centrala Halmstad.

Vad kostar biljetterna?

Biljettpris 200 SEK.

Barn och ungdomar under 18 år går in gratis.

Hur köper jag biljetter?

Biljetter köps på ticketmaster.se. Biljetter som är bokade eller köpta via ticketmaster måste hämtas ut hos biljettombud senast 14.00 på festivaldagen 15 juni. Det går inte att hämta ut dessa biljetter i entrén till festivalen. Det går däremot att visa e-biljetter om ni har valt det alternativet.

Det går även att köpa biljetter i dörren under festivaldagen. Det går att betala med Swish, kort och kontanter i biljettkassan.

Väder

Glöm inte att anpassa kläder efter väder.

Får barn följa med?

Ja, det kommer att finnas gott om workshops, teater och musik för barn att ta del av. Mellan 15.00 och ca.18.00 är det främst familjefokus på festivalen. Glöm dock inte att skydda barnens öron med hörselkåpor under konserterna.

Finns det toaletter på området?

Ja, det finns toaletter.

Finns det boende kopplat till festivalen?

Nej, det finns ingen camping kopplad till festivalen. Det finns dock gott om campingplatser och hotell i Halmstad med omnejd.

Finns det mat att köpa på området?

Ekoteket, som bedriver sin verksamhet på Hallandsgården, kommer att ha försäljning av närproducerad mat med ekologiskt och multikulturellt fokus. Det finns något för alla smaker!

Finns det alkohol att köpa på området?

Ekoteket kommer även att erbjuda möjligheten att köpa alkoholhaltiga drycker. Att ta med sig egen alkohol är FÖRBJUDET. Medtagen alkohol konfiskeras i entrén till festivalen.

Får en röka på området?

Det är rökförbud på området. Vill du röka måste du lämna området.

Fotografering?

Det kommer att finnas en fotograf på plats under festivalen. Bilderna som fotograferas kommer att användas i de olika samarbetsparternas sociala medier och på respektive hemsida.

Vill du läsa mer om behandling av personuppgifter inom Region Halland: http://www.regionhalland.se/dataskydd

Finns Galgbergsfestivalen i sociala medier?

Galgbergsfestivalen finns på Facebook och Instagram

Använd #Galgbergsfestivalen2019 om du vill tagga bilder och videos.