Familjeaktiviteter

Familjeaktiviteter.

Under festivaldagen kommer det att erbjudas workshops för hela familjen. Alla workshops har drop-in mellan 15.00 och 18.00.

Husdrömmar

Med inspiration hämtad från byggnaderna på Hallandsgården, eller helt och hållet från din egen fantasi, får du bygga och måla ditt eget lilla hus i kartong. Denna workshop arrangeras av Hallands konstmuseum. Lämpar sig för alla som är 6 år och uppåt.

Fullt med ull och såpa!

Vi tovar ull med hjälp av såpa och vatten och skapar blommor och figurer. Denna workshop arrangeras av Hallands konstmuseum. Lämpar sig för alla som är 6 år och uppåt.

Måla med Zara

En workshop för både barn och deras föräldrar. Ni kan bland annat prova på att måla varandra, måla en tavla tillsammans eller måla med annorlunda redskap så som en diskborste, en toarulle eller varför inte blommor? Denna workshop arrangeras av ABF Halland.

Scrapbooking med Marlene

En workshop för både stora och små. Vi pysslar och är kreativa med papper. Ni kan göra fina kort att ge bort, egna bokmärken eller varför inte en hel tavla? Denna workshop arrangeras av ABF Halland.

Brasilianska rytmer med Sinho

Energi. Glädje. Rytmer att dansa till. Under Galgbergsfestivalen kommer du att kunna lyssna på brasilianska rytmer men också prova på att spela slagverk från Brasilien tillsammans med Sinho Brasil! Denna workshop arrangeras av ABF Halland.

Vill ni ta del av musik och teater för hela familjen? Då tipsar vi om programpunkterna Bröderna Lindgren och Strandteatern och den magiska kistan.

Biljetter: Ticketmaster.se

Galgbergsfestivalen finns på Facebook och Instagram